Tutti-koiran ruokaongelmiin löytyi ratkaisu

Tutti-koiralle löytyi apu Cibau Sensitive Fisc-ruoasta.
.
Tässä on italianseisoja Tutti, nykyään pesunkestävä savolainen metsästyskoira. 🐶 Tutilla on ollut aiemmin kaikenlaista harmia (korvien töhnimistä, vatsan löysyyttä, silmänympärysten voimakasta värjäytymistä) ja nykyiselle omistajalle 1,5-vuotiaana tultuaan kävikin läpi melkoisen monet kuivaruoat, ennen kuin löytyi sopiva. Joko oli liian rasvaista tai liian kevyttä, ja kerran erään ruokakokeilun jälkeen Tutilta alkoi lähteä karva ja kutina oli hirvittävää.
.
Omistaja sai pahimpien kutinoiden aikaan vinkin Cibaun kalapohjaisesta Sensitive-ruoasta ja päätti kokeilla sitä. Pelkistetyn, kanattoman raaka-ainelistan lisäksi ruoassa kiinnosti myös verraten edullinen hinta, sillä suuren koiran monet ruokavaliokokeilut tuntuivat toki jo lompakossakin. Aktiivisessa metsästyskäytössä oleva Tutti ei nimittäin ole mikään pieniruokainen tyyppi!
Cibau Sensitive Fish sopikin Tutille ihan hämmästyttävän hyvin, ja vaikka ruoka on suht kevyttä, alkoi Tutti selvästi saada kunnolla massaa ja oli varsin selkeä juttu, että uusi ruoka imeytyi erittäin hyvin. Enää ei korvat töhni eikä herkkä hipiä kutise! 👍
.
Cibaun kalapohjaisista ruoista on löytynyt apu myös monelle muulle iho-ongelmista tai esimerkiksi närästyksestä kärsivälle koiralle. Myös moni nirso koira kelpuuttaa tämän nappulan ja pikkukoirille suunnattu Mini Breed on jo nappulakooltaankin montaa muuta houkuttelevampi. Raekoko on tosi pieni! 👍 Medium/Maxi -nappula taas on isompaan (kuten Tutin) suuhun sopivaa.
Raaka-ainelista saa allergikot ja ruokien kanssa tuskailevat kiljumaan riemusta, sillä se kuuluu kaikessa lyhykäisyydessään näin: Riisi (55 %), kuivattu kala - luonnosta pyydystettyä silliä (28%), kalaöljy, kuivattu juurikaskuitu (5%), kasviöljy (2%), monodikalsiumfosfaatti, natriumkloridi, kalsiumkarbonaatti, kaliumkloridi, kuivahiiva (0,3%).
.
Tätä nannaa on meillä verkkokaupan ja kivijalkaliikkeen hyllyssä heti hintaan 9,90 € (800g), 19,90 € (2,5kg) ja 57,90 € (12kg).