Tietoa meistä

Lemmibox-koiratarvikeverkkokauppa

Lemmibox on suomalainen pienyritys Pieksämäeltä. Tuotamme omalla tavaramerkillä varustettuja koiratarvikkeita koiraperheille ympäri Suomen. Koiran hyvinvointi ja arjen helpottaminen ovat meille tärkeitä arvoja ja haluamme valmistaa mahdollisimman käyttäjäystävällisiä tuotteita. Asiakaspalaute on yksi tärkeimpiä työkalujamme.

Lemmibox sai alkunsa vuonna 2020 Tampereelta ja on alusta pitäen ollut pienyrittäjävetoinen, aidosta innostuksesta kumpuava voimanpesä. Vuoden 2023 alussa se yhdistyi Lemmikkisirkus-myymälän kanssa ja koko toiminta siirtyi samalla Etelä-Savoon. Varastomme sijaitsee nykyisin Pieksämäellä ja keskeltä Suomea tuotteemme matkaavat näppärästi joka suuntaan. 

Haluamme auttaa suomalaisia koiraperheitä voimaan paremmin, ja uskomme, että panostamalla tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen voimme parhaalla mahdollisella tavalla palvella asiakkaitamme.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan matkaamme sosiaalisessa mediassa. Kuulemme mielellämme mielipiteesi tuotteistamme, ja olemme erittäin otettuja, jos jaat kokemuksiasi myös somessa.